Broek Zuid

Een fijne thuishaven in Broek Zuid

In Broek Zuid woon je zoals jij dat wilt. In een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Dan blijf je natuurlijk het liefst thuis, maar als je toch weggaat: binnen 60 minuten ben je in Amsterdam en in slechts 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Joure. En je hebt ook nog eens toegang tot open vaarwater vanuit je eigen achtertuin. Dat kan alleen in Broek Zuid.

Omgeven door natuur, maar toch in de buurt van alles wat je nodig hebt. Broek Zuid is in allerlei opzichten een unieke plek om te wonen.

De verkoop van de eerste en tweede ronde droomkavels van Broek Zuid is succesvol verlopen! De eerste 22 vrij te bebouwen kavels zijn verloot. Maar we hebben goed nieuws voor geïnteresseerden die net buiten de boot zijn gevallen: er komen twee kavels opnieuw vrij! Het gaat om de kavels It Kromme Far 75 en It Súd 48. Inschrijven voor de verloting van deze twee vrij te bebouwen kavels kon tot zaterdag 6 maart. De – wegens coronamaatregelen digitale – verloting vindt plaats op vrijdag 12 maart. De verkoop wordt verzorgd door Makelaardij Hoekstra.

Lees op www.broekzuid.nl meer informatie over de verloting.

Heeft u nog vragen over het plan of de kaveluitgifte? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers van grondzaken.

broek_zuid_logo_rgb_hr_250x61