Tramdijk Oost, Lemmer

Lemmer, poort van Fryslân

Met haar ligging in de zuidwesthoek van de provincie vormt Lemmer de poort tussen IJsselmeer en waterrijk Friesland. Aan de noordoostzijde van Lemmer krijgt een nieuwe woonwijk gestalte met de naam Tramdijk Oost. De wijk krijgt het karakter van een tuindorp met veel ruimte voor groen.

In Lemmer zijn alle voorzieningen voor handen. Er zijn diverse basisscholen en er is een school voor voortgezet onderwijs. Er zijn meerdere supermarkten en een ruim winkelaanbod. Daarnaast zijn er volop sportverenigingen en verenigingen met een cultureel karakter.

Een wijk waar duurzaamheid, veilig wonen, leefbaarheid en variatie hoog in het vaandel staan.

Heeft u nog vragen over deze kaveluitgifte of wilt u zich inschrijven voor een kavel? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers van grondzaken.

Comfortabel wonen in Tramdijk Oost

Op dinsdag 23 juni hebben wij zeventien kavels verloot in ons uitbreidingsplan Tramdijk-Oost te Lemmer. Het plan ligt ten noorden van Lemmer en is onderdeel van een eerdere uitbreiding van dit gebied. Er kunnen 13 vrijstaande woningen worden gebouwd en vier kavels zijn geschikt voor de bouw van vier, twee-onder-één kapwoningen.

Op dit moment zijn er drie kavels (weer) beschikbaar. Een kavel bestemd voor een vrijstaande woning en twee kavels bestemd voor de bouw van een twee-onder-één kapwoning. De kavels worden uitgegeven in de vrije sector. U kunt dus zelf bepalen door welke aannemer u uw droomhuis laat bouwen. Heeft u interesse voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning dan heeft u een medebouwer nodig. Voorwaarde is dat deze medebouwer een particulier is, dus geen aannemersbedrijf. Uw medebouwer moet op voorhand bij ons bekend zijn.

Uitgifte
Deze kavels worden uitgegeven, onder het mom van “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Wilt u een reservering op de kavel bestemd voor een vrijstaande woning? Of een reservering willen (samen met uw medebouwer), op de twee kavels bestemd voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning? Het inschrijfformulier vindt u binnenkort op deze pagina. Wanneer u zich als eerste aanmeld, kunnen wij de kavel(s) voor u reserveren, gedurende 10 weken.

Inschrijven
Het is nu nog niet mogelijk om u in te schrijven voor de beschikbare kavels. Wanneer dat wel kan kunt u dat doen via het inschrijfformulier op deze pagina.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Wieneke Riemersma, telefoon 14 05 14 of via e-mail info@defryskemarren.nl. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

Procedure uitgifte vrije bouwkavels gemeente De Fryske Marren
In de bijlage ‘Procedure uitgifte vrije bouwkavels aan particulieren’ kunt u lezen, op welke wijze wij de kavels in de particuliere sector gaan uitgeven.

Beschikbare kavels in Tramdijk Oost, Lemmer


Kavel V19

Tramdijk Oost, Lemmer
Vrijstaand

Oppervlakte:
526 m2
Prijs:
€ 127.292,00
Ga naar kavel ▸

Kavel HV15

Tramdijk Oost, Lemmer
Halfvrijstaand

Oppervlakte:
335 m2
Prijs:
€ 79.043,25
Ga naar kavel ▸

Kavel HV16

Tramdijk Oost, Lemmer
Halfvrijstaand

Oppervlakte:
331 m2
Prijs:
€ 80.102,00
Ga naar kavel ▸