Wyldehoarne fase 3B II, Joure

Wonen en leven in een groene, waterrijke omgeving!

Joure is de hoofdplaats van gemeente De Fryske Marren. Met haar 13.000 inwoners heeft het een gemoedelijke schaal en tal van voorzieningen binnen handbereik. Pal tegen de A6 en de A7, heeft het alles in huis voor een fijne woon- en leefomgeving.

In Joure bent u van alle gemakken voorzien. Er is een ruim aanbod van basisscholen en er zijn twee scholen voor voortgezet onderwijs. Er zijn diverse supermarkten en de Midstraat kent een ruim winkelaanbod (met vrij parkeren). Daarnaast heeft u ruime keuze aan sportverenigingen en culturele verenigingen.

Heerlijk wonen in een groene, waterrijke omgeving waar u alle ruimte en vrijheid krijgt om te genieten van het leven?

Heeft u nog vragen over deze kaveluitgifte of wilt u zich inschrijven voor een kavel? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers van grondzaken.

Heerlijk wonen en genieten in Wyldehoarne

Binnenkort starten we met de verloting van tien kavels in ons uitbreidingsplan Wyldehoarne, fase 3B II. Het waterrijke plan ligt aan de noordoostzijde van Joure en is onderdeel van een eerdere uitbreiding in dit gebied.

Kavels aan het water
Omdat er in een eerder stadium weinig belangstelling voor deze kavels was, zijn de ruimtelijke uitgangspunten gewijzigd. De kavels zijn nu allemaal direct gelegen aan het recreatieve water en bieden veel privacy. In het plan is ruimte voor de bouw van tien twee-onder-één-kapwoningen.

De kavels voor de bouw van een halfvrijstaande woning worden uitgegeven in de vrije sector. Dit houdt in dat u als koper uw eigen aannemer mag uitzoeken. De kavels zijn ruim van opzet. De oppervlaktes variëren van 379 m2 tot en met 440 m2. De kavels zijn ongeveer 36 meter diep. De prijzen variëren van circa €  71.000,- incl. BTW tot en met circa € 85.000,- incl. BTW. De oppervlaktes en de daaraan gekoppelde kavelprijzen kunnen na definitieve inmeting iets afwijken.

Gasloos
Net als in onze andere uitbreidingsplannen, wordt ook in Wyldehoarne gasloos gebouwd. U moet dus als mogelijke toekomstige bewoner zelf zorgen voor een alternatieve verwarmingsbron. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een warmtepomp. U bent in ieder geval vrij in het kiezen van uw eigen leverancier.

Medebouwer
Voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning heeft u een medebouwer nodig. Deze medebouwer mag alleen een particulier zijn en dus geen aannemersbedrijf!  Mocht u interesse hebben voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning, dan raden wij u aan om alvast op zoek te gaan naar een medebouwer. U en jouw medebouwer moeten zich gelijktijdig (als koppel) inschrijven voor de verlotingsdatum!

Inschrijving en verloting
De kavels in Wyldehoarne worden uitgegeven door middel van verloting. Inschrijven kon tot en met 30 juni 2020.
De, wegens coronamaatregelen, digitale verloting heeft plaatsgevonden op donderdag 9 juli.

Vragen of meer informatie?
Voor vragen kunt u, van dinsdag tot en met donderdag, contact opnemen met Wieneke Riemersma via telefoonnummer 14 05 14.

Procedure uitgifte vrije bouwkavels gemeente De Fryske Marren
In de bijlage ‘Procedure uitgifte vrije bouwkavels aan particulieren’ kunt u lezen, op welke wijze wij de kavels in de particuliere sector gaan uitgeven.