Wyldehoarne, Joure

Wonen en leven in een groene, waterrijke omgeving!

Joure is de hoofdplaats van gemeente De Fryske Marren. Met haar 13.000 inwoners heeft het een gemoedelijke schaal en tal van voorzieningen binnen handbereik. Pal tegen de A6 en de A7, heeft het alles in huis voor een fijne woon- en leefomgeving.

In Joure bent u van alle gemakken voorzien. Er is een ruim aanbod van basisscholen en er zijn twee scholen voor voortgezet onderwijs. Er zijn diverse supermarkten en de Midstraat kent een ruim winkelaanbod (met vrij parkeren). Daarnaast heeft u ruime keuze aan sportverenigingen en culturele verenigingen.

Heerlijk wonen in een groene, waterrijke omgeving waar u alle ruimte en vrijheid krijgt om te genieten van het leven?

Heeft u nog vragen over deze kaveluitgifte of wilt u zich inschrijven voor een kavel? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers van grondzaken.

Heerlijk wonen en genieten in Wyldehoarne

Aan de noordoost kant van Joure ligt het uitbreidingsplan Wyldehoarne. De kavels uit fase 1, 2 en 3 zijn verkocht. We zijn nu bezig met de planvorming voor fase 4. In deze fase zal ruimte zijn voor de bouw van ongeveer 75 woningen. Dit zullen zowel huur- als koopwoningen zijn. Ook zal er ruimte zijn voor de bouw van goedkope koopwoningen. Als alles volgens planning blijft verlopen, kunnen we halverwege 2024 starten met het te koop aanbieden van de vrij te bebouwen kavels.